Team – Bregt Defossez

Bij Bregt kan je terecht voor:

Afgestudeerd in 2021 aan KULeuven ben ik aan de slag gegaan in Izegem. Hier heb ik twee jaar ervaring opgedaan in de zelfstandige praktijk en het WZC.

In 2023 twijfelde ik geen seconde toen ik de kans kreeg om aan de slag te gaan in mijn geboortestad Kortrijk met mijn nieuwe collega’s in de praktijk Kine Dam.

Bijscholingen en symposia bijwonen vind ik belangrijk. Zo blijf ik up-to-date om een optimale revalidatie te kunnen bieden aan onze patiënten. Begin 2024 start ik met het postgraduaat: manuele therapie aan de UGent. Ik volgde ook een opleiding rond tinnitus en hyperacusis, wat tot mijn extra interessedomein binnen de kine behoort.

In mijn vrije tijd blijf ik graag gezond bewegen. Zo ben ik wel eens te vinden op mijn koersfiets en kan je mij wekelijks tegenkomen in het zwembad. Na inspanning komt ontspanning en dan vertoef ik het liefst op een zonnig terras met familie of vrienden.

Diploma’s:

  • Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen, Muskuloskeletale aandoeningen (UGent) 2021
  • In opleiding – Postgraduaat Manuele therapie (UGent) 2024

Ontdek de rest van het team